Παιδιά ΑμεΑ στην κατασκήνωση της Μητρόπολης στο Καινούργιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 15:40 Παιδιά ΑμεΑ στην κατασκήνωση της Μητρόπολης στο Καινούργιο

Το "Ευχαριστώ" στον Σεβασμιώτατο από το Κ.Δ.Α.Π. Α.με.Α. "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ" και το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Φθιώτιδας.

Συνάντηση με το Mητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ.Συμεών είχαν τo Σάββατο 17 Ιουλίου ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Φθιώτιδας Παναγιώτης Αγγελάκης και ο ιδιοκτήτης του Κ.Δ.Α.Π. Α.με.Α. "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ" Παναγιώτης Παπαδήμας και συζήτησαν το θέμα της φιλοξενίας στους χώρους της κατασκήνωσης των παιδιών με αναπηρία και των συνοδών τους.

Ύστερα από την εποικοδομητική αυτή συνάντηση, υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας για τη φιλοξενία των παιδιών με αναπηρία και των συνοδών τους στο κατασκηνωτικό κέντρο της Ι.Μ. Φθιώτιδας "Η Αγ. Αικατερίνη" στο Καινούργιο Φθιώτιδας κατά το χρονικό διάστημα 1-7 Αυγούστου.

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για την φετινή χρονιά είναι πιλοτικό και αφορά μικρό αριθμό συμμετεχόντων.

Ευχαριστούμε θερμά το Σεβασμιώτατο γι' αυτή τη συνεργασία και τη φιλοξενία που παρέχει στα Άτομα με Αναπηρία  και την ευαισθησία που δείχνει.

Κ.Δ.Α.Π. Α.με.Α. "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ"
 
Διεύθυνση: Μητροπολίτου Δαμασκηνού & Βελουχιώτη, Λαμία
Υπεύθυνος: Παναγιώτης Παπαδήμας
Τηλ. Επικοινωνίας: 6932065658, 2231066103
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση