Φθιώτιδα: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία για πυρκαγιές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 10:46 Φθιώτιδα: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία για πυρκαγιές

Η ευαισθητοποίηση του κόσμου έχει βοηθήσει στην άμεση αντιμετώπιση συμβάντων…

Έκτακτο Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 19 Ιουλίου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων αρχών της Περιφερειακής Ενότητας και τους επικεφαλής Πολιτικής Προστασίας των Δήμων.

Όπως τονίστηκε όχι μόνο η σημερινή ημέρα, αλλά όλες σχεδόν οι ημέρες αυτή την περίοδο, είναι επικίνδυνες για την εκδήλωση πυρκαγιών και για αυτό επιβεβαίωσαν τις ενέργειες που έχει επιφορτισθεί ο καθένας ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Σημαντικό είναι ότι, το ενδιαφέρον και η ετοιμότητα δεν εξαντλείται μόνο στις περιοχές που βρίσκονται στα «πορτοκαλί» (βαθμός κινδύνου «4» - πολύ υψηλός), αλλά σε ολόκληρο το νομό, επιμένοντας στην ατομική ευθύνη που οφείλουν όλοι οι πολίτες να δείχνουν για να διευκολύνουν το έργο των αρχών. Και όπως σημειώθηκε στο ΣΟΠΠ πραγματικά ο κόσμος ανταποκρίνεται και παίρνει αμέσως μόλις αντιληφθεί καπνό.

Δείτε τι είπαν στο LamiaReport ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας και ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Αρχιπύραρχος Κων/νος Θεοφιλόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση