Λαμία: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 08:47 Λαμία: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής…

Ένα επιβατικό αυτοκίνητο τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες τη στιγμή που κινούνταν στην οδό Καζούλη με Υψηλάντη, ένα τετράγωνο μακριά από την κεντρική πλατεία Ελευθερίας!

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 09:20’ το πρωί της Παρασκευής (22/7).

Δείτε βίντεο που ανέβασε ο επαγγελματίας Ανδρέας Κακκαβάς που έχει την επιχείρησή του στο σημείο:

Στη θέα της φωτιάς, έντρομοι ιδιοκτήτες των πέριξ καταστημάτων, ειδοποίησαν πυροσβεστική και αστυνομία, ενώ απομακρύνθηκαν εγκαίρως οδηγός και συνοδηγός. Το καλό ήταν ότι ακριβώς σε αυτό το ύψος βρίσκεται το Επιτελείο του Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας - Θεσσαλίας και οι έμπειροι αξιωματικοί μαζί με τον ίδιο τον Υποστράτηγο ΠΣ Δημήτρη Καρασαββίδη, επενέβησαν με πυροσβεστήρες για την κατάσβεσή της !

Ένα πυροσβεστικό όχημα μέσα σε λίγα λεπτά είχε φτάσει στο σημείο και είχε ξεκινήσει κι εκείνο την κατάσβεση, ενώ σταθμοί της αστυνομίας διέκοψαν την κυκλοφορία  και συνιστούσαν στους περίοικους να  απομακρυνθούν.

Ευτυχώς όλα κύλησαν καλά και η πυρκαγιά έσβησε χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο άλλο πρόβλημα.

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση