Πυρκαγιά με το καλημέρα στα Καλύβια Λαμίας - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 10:03 Πυρκαγιά με το καλημέρα στα Καλύβια Λαμίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ευτυχώς κατάφεραν και την "έπιασαν" πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τις 7:30΄  το πρωί του Σαββάτου σε αγροτοδασική έκταση πάνω από τη συνοικία των Καλυβίων στη Λαμία.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων ήταν άμεση.

Αν και η πυρκαγιά λόγω των ευνοϊκών συνθηκών είχε απλωθεί αρκετά, οι πυροσβέστες κατάφεραν να την οριοθετήσουν έγκαιρα και να την θέσουν υπό έλεγχο πριν αυτή πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Δείτε βίντεο:

Ο καπνός από τη φωτιά ήταν ορατός από πολλά σημεία της πόλης και ανησύχησε τους κατοίκους που δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν σε ποιο σημείο και πόσο μακρυά είναι η φωτιά.

«Ευτυχώς οι πυροσβέστες μας κινητοποιήθηκαν άμεσα και πολύ γρήγορα κατάφεραν να οριοθετήσουν την πυρκαγιά και να τη σβήσουν. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή απ όλους μας τις επόμενες ημέρες που είναι δύσκολες, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Αν δείτε καπνό ενημερώστε το Κέντρο της ΠΥ στο 199. Είναι πολύ σημαντικό να γίνεται η επεμβαση πριν μεγάλες διστάσεις η φωτιά ...», είπε στο LamiaReport ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων Κώστας Ξεφλούδας, που βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην πυρκαγιά στα Καλύβια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση