Ανήλικοι συνελήφθησαν για εμπρησμό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 08:40 Ανήλικοι συνελήφθησαν για εμπρησμό

Είχαν βάλει φωτιά σε κουκουνάρι!

Στα χέρια των αστυνομικών της ΟΠΚΕ έπεσαν χθες (22/7) το βράδυ δύο ανήλικοι, κατηγορούμενοι για εμπρησμό.

Συγκεκριμένα οι δυο ανήλικοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρο να έχουν βάλει φωτιά σε κουκουνάρι, έχοντας τοποθετήσει γύρω του πευκοβελόνες ώστε να προκληθεί πυρκαγιά.

Ευτυχώς οι περιπολούντες Αστυνομικοί, παρατήρησαν στο έρεισμα του οδοστρώματος, το φλεγόμενο κουκουνάρι και φρόντισαν να σβήσουν τη φωτιά, ενώ εντόπισαν τους δυο νεαρούς που επιχειρούσαν να απομακρυνθούν από το σημείο πεζοί και τους καταδίωξαν.

Τους συνέλαβαν και κατά την σωματική έρευνα που υποβλήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, οκτώ (8) κουτιά σπίρτα (με το περιεχόμενό τους) και μία κουκούλα full face.

Οι ανήλικοι δράστες, παραδέχτηκαν την πράξη τους και παραδόθηκαν στην αρμόδια για την προανάκριση  Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση