Στο εδώλιο ο Λιμενικός και άλλα 8 άτομα για το κύκλωμα ναρκωτικών στη Στυλίδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 13:34 Στο εδώλιο ο Λιμενικός και άλλα 8 άτομα για το κύκλωμα ναρκωτικών στη Στυλίδα

Είχαν συλληφθεί από τους «αδιάφθορους» των Εσωτερικών Υποθέσεων τον περασμένο Σεπτέμβρη…

Διεκόπη για την Τετάρτη 27 Ιουλίου το πρωί, η δίκη σε πρώτο βαθμό του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας και εξαρθρώθηκε στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας (Υ.ΕΣ.Υ.Σ.Α.), καθώς μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και 48χρονος - σήμερα - κατώτερος αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνική Ακτοφυλακή.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι και ο μοναδικός που προφυλακίστηκε, ωστόσο μαζί του στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, κάθονται άλλοι οκτώ κατηγορούμενοι.

Η συγκεκριμένη απόφαση μάλιστα για την προφυλάκιση του Λιμενικού, από τη στιγμή που αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αυτοί που του προμήθευαν τα ναρκωτικά, είχε σχολιαστεί ανάλογα από τον συνήγορο υπεράσπισης.

Θυμηθείτε τις δηλώσεις των δικηγόρων των κατηγορουμένων:

Η δίκη αναμένεται να απασχολήσει αρκετά το δικαστήριο, δεδομένου του όγκου της δικογραφίας με ηχογραφημένες συνομιλίες που εμπλέκουν πολλά πρόσωπα, τα οποία θα κληθούν να καταθέσουν.

Η υπόθεση είχε δει το φως της δημοσιότητας, μετά τη σύλληψη του Λιμενικού στον Πειραιά και την έφοδο των αδιάφθορων στο χώρο εργασίας του, αλλά και στα σπίτια των άλλων κατηγορουμένων. Είχαν κατασχεθεί ποσότητες κάνναβης, δενδρύλλια, κοκαΐνη, αλλά και πιστόλι με γεμιστήρα, μεταλλική σιδερογροθιά και φυσίγγια πυροβόλου και κυνηγετικού όπλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση