Δυο απανωτά τροχαία στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 09:05 Δυο απανωτά τροχαία στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου (ΦΩΤΟ)

Το τρακτέρ μετά τη σύγκρουση με το φορτηγάκι κόπηκε στη μέση, ενώ δυο άλλα οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους. 

Διπλό τροχαίο ατύχημα, με την εμπλοκή πέντε συνολικά οχημάτων σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:00’ το βράδυ της Τρίτης (26/7) στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου στο ύψος του Καστρίου.

Επαγγελματικό φορτηγάκι επιχείρησε να προσπεράσει γεωργικό ελκυστήρα στο ρεύμα προς Λαμία και άγνωστο πως, το χτύπησε στη ρόδα κόβοντας το στη μέση!

Το τροχαίο στη συνέχεια, δίπλωσε, καθώς στη βραδυπορία που αναγκαστικά ακολούθησε, ΙΧΕ χτύπησε προπορευόμενο αγροτικό. Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκη και πέμπτο όχημα, ένα τζιπ, αλλά χωρίς να υποστεί ζημιές και δε σταμάτησε στο σημείο.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό, αν και ο 51χρονος οδηγός του τρακτέρ προληπτικά μετέβη για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λαμίας. Ο δρόμος πάντως γέμισε οχήματα και συντρίμμια με αποτέλεσμα να κλείσει για αρκετή ώρα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Με ευθύνη των ανθρώπων του ΑΤ Σπερχειάδας η κυκλοφορία διεξαγόταν από το ένα ρεύμα εκ περιτροπής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση