Θρήνος για Λαμιώτη φοιτητή που «έφυγε» ξαφνικά - Αύριο η κηδεία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 19:05 Θρήνος για Λαμιώτη φοιτητή που «έφυγε» ξαφνικά - Αύριο η κηδεία

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση στη Λαμία για τον αδόκητο χαμό του 23χρονου Θανάση Ζέρβα - Αύριο στις 6:00΄ το απόγευμα το τελευταίο αντίο στη Μητρόπολη Λαμίας.

Κεραυνός εν αιθρία στη Λαμία, στο άκουσμα της τραγικής είδησης για τον ξαφνικό θάνατο του νεαρού φοιτητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου Θανάση Ζέρβα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του στη Σίφνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος νέος βρισκόταν με την παρέα του στην παραλία και ενώ μόλις είχε βγει από τη θάλασσα, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Πιθανολογείται ότι ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιο ιστορικό ή να αντιμετώπιζε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.

Ο τραγικός χαμός του, προκάλεσε ανείπωτη θλίψη  σε όλη την κοινωνία της Φθιώτιδας.

Γιος του γνωστού αρχιτέκτονα μηχανικού Δημήτρη Ζέρβα και της γιατρού Δέσποινας Κουντούρη, ο Θανάσης είχε ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, πετυχαίνοντας την εισαγωγή του στο ΕΜΠ και επιλέγοντας τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Την είδηση μετέφερε από τον προσωπικό του λογαριασμό και ο γνωστός καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβής συντετριμμένος:

Η κηδεία του Θανάση Ζέρβα θα γίνει αύριο Πέμπτη (28/07/2022) στις 6:00' το απόγευμα στην Μητρόπολη Λαμίας.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα μεταφέρουμε τη βαθιά οδύνη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση