Δήμος Στυλίδας: Καθαρισμός και απολύμανση κάδων απορριμμάτων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 12:41 Δήμος Στυλίδας: Καθαρισμός και απολύμανση κάδων απορριμμάτων

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Στυλίδας ο καθαρισμός και η απολύμανση των κάδων αποκομιδής απορριμμάτων, καθώς έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία στις Κοινότητες Νεράιδας, Ανύδρου και στο κέντρο της Στυλίδας.

Οι εργασίες αυτές θα συνεχιστούν όλο το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, μέχρι να καθαριστούν όλοι οι κάδοι απορριμμάτων που αναπτύσσονται μέσα στα όρια του δήμου.

«Η Δημοτική Αρχή, κάνει τη δική της προσπάθεια για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και με όλα τα μέσα που διαθέτει, προσπαθεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες καθαριότητας και μαζί την εικόνα του δήμου», σημειώνει στην ανακοίνωσή της, επισημαίνοντας επίσης τα εξής:

«Προσπαθούμε με το περιορισμένο ανθρώπινο δυναμικό του δήμου και όλα τα μέσα που διαθέτουμε να ικανοποιήσουμε πιο άμεσα και πιο αποτελεσματικά το δίκαιο αίτημα των δημοτών μας για έναν δήμο καθαρό με διασφαλισμένη την υγιεινή όλων των κοινόχρηστων χώρων και ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό καθαριότητας του δήμου για τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλει σε αυτή την κατεύθυνση».

Και η ανακοίνωση του δήμου Στυλίδας καταλήγει με την παράκληση προς αυτή την κατεύθυνση να βοηθήσουν και οι ίδιοι οι πολίτες: «Είναι επιτακτική ανάγκη, ωστόσο, να υπάρχει ευαισθητοποίηση και βοήθεια και από εμάς τους ίδιους και ιδιαίτερα τους μήνες του καλοκαιριού μέσω της τήρησης των βασικών κανόνων καθαριότητας και της σωστής χρήσης των κάδων.

Με καλή συνεργασία δήμου και πολιτών επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλοι μαζί εργαζόμαστε για έναν καθαρό δήμο!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση