«Έφυγε» ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λαμίας και μηχανικός Γιάννης Σταθόπουλος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 12:19 «Έφυγε» ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λαμίας και μηχανικός Γιάννης Σταθόπουλος

Σε ηλικία 66 ετών «έφυγε» για το μακρινό ταξίδι ο μηχανολόγος μηχανικός, εκπαιδευτικός και παλαιότερα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λαμίας, Γιάννης Σταθόπουλος.

Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη στους ανθρώπους που τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του από διάφορα πόστα. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, είχε απομακρυνθεί από τα κοινά.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας, Σπύρος Κωσταράς τον αποχαιρετά με το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα;

«Έφυγε ένας έντιμος και αξιοπρεπής άνθρωπος, συνεπής πάντα στις ιδέες και τις αρχές του. Ο Γιάννης Σταθόπουλος υπήρξε μαχητής από τα μαθητικά, φοιτητικά του χρόνια και μάλιστα διατέλεσε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λαμίας 1981-1984.

Τον αποχαιρετούμε με τιμή και αγάπη και στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των δικών του ανθρώπων. Καλό Παράδεισο Γιάννη».

Η κηδεία του Γιάννη Σταθόπουλου θα γίνει σήμερα Παρασκευή (29/07/2022) στις 6:30' το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στην Ηράκλεια Λαμίας. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση