Συλλυπητήριο μήνυμα του Τ.Σ. Φθιώτιδας της ΚΝΕ για το χαμό του 23χρονου Θανάση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 15:27 Συλλυπητήριο μήνυμα του Τ.Σ. Φθιώτιδας της ΚΝΕ για το χαμό του 23χρονου Θανάση

Διαβάστε την ανακοίνωση του Τομεακού Συμβουλίου Φθιώτιδας της ΚΝΕ:

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους, στους φίλους και συμφοιτητές, του 23χρονου Λαμιώτη φοιτητή του ΕΜΠ που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή, και έχει συγκλονίσει την πόλη μας. Τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα για αυτόν τον άδικο και απροσδόκητο χαμό, πρέπει να απαντηθούν από τους αρμόδιους.

Αυτές οι ώρες δεν είναι για πολλά λόγια… αυτό που προέχει είναι σύσσωμη η τοπική κοινωνία, η νεολαία της πόλης μας, οι φίλοι και οι συμφοιτητές του αδικοχαμένου φοιτητή, να αντλούν δύναμη ο ένας από τον άλλον, να σταθούν δίπλα στην οικογένεια και στους οικείους του με οποιονδήποτε τρόπο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση