Προσοχή: Εντατικοί έλεγχοι για παράνομες σταθμεύσεις στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 15:59 Προσοχή: Εντατικοί έλεγχοι για παράνομες σταθμεύσεις στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου

Εντατικοποίηση ελέγχων και αυστηρότερες ποινές για όσους σταθμεύουν παράνομα τα οχήματα τους στην κεντρική λαϊκή αγορά του Σαββάτου.

Λόγω των αυξανόμενων περιστατικών παράνομης στάθμευσης οχημάτων κατά την διάρκεια της διεξαγωγής της κεντρικής λαϊκής αγοράς του Σαββάτου και προκειμένου να εξαλειφθούν τα προβλήματα που δημιουργούνται, σας ενημερώνουμε ότι πέραν των κυρώσεων που προβλέπονται για τις διοικητικές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με βεβαίωση της κλήσης, χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων, πλέον θα ακολουθεί και η απομάκρυνση των οχημάτων με γερανοφόρο όχημα.

Παρακαλούνται οι δημότες να συμμορφώνονται με τις κείμενες διατάξεις για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της κεντρικής λαϊκής αγοράς του Σαββάτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση