Μια Λαμιώτισσα πρώτη στο Τμήμα Χωροταξίας, Πολεοδομίας, Περιφερειακής Ανάπτυξης Βόλου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 08:59 Μια Λαμιώτισσα πρώτη στο Τμήμα Χωροταξίας, Πολεοδομίας, Περιφερειακής Ανάπτυξης Βόλου

Η μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Λαμίας Νάντια Καρδάκου εισέρχεται πρώτη στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με έδρα το Βόλο.

Αν και πρώτος της στόχος ήταν να μπει στο Πολυτεχνείο ως μηχανικός, μετά τις Πανελλαδικές κατάλαβε πως ειδικότερα ήθελε να ασχοληθεί με οργάνωση και σχεδιασμό

«Έτσι επέλεξα να δηλώσω 1η επιλογή την Πολιτικών Μηχανικών και 2η την σχολή που πέρασα, αφού την 1η την ‘’έχασα" για 100 μόρια», θα μας πει και θα προσθέσει ότι αισθάνεται τυχερή κι ευλογημένη που είχε τους γονείς της δίπλα της που την άφησαν να ακολουθήσει το δρόμο που εκείνη θα επέλεγε και τους καθηγητές της και ιδιαίτερα τον κ. Σμάνη ο οποίος τη βοήθησε πάρα πολύ στη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού, πιάνοντας τη 2η σχολή που ήθελε και μάλιστα με σειρά επιτυχίας πρώτη!

Καλή σταδιοδρομία Νάντια!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση