Δίωξη για κακουργηματικές πράξεις στον 39χρονο υποπυραγό της Σκιάθου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 16:51 Δίωξη για κακουργηματικές πράξεις στον 39χρονο υποπυραγό της Σκιάθου

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας Βόλου σε βάρος του υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αερολιμένα Σκιάθου, που συνελήφθη χθες το πρωί για παιδική πορνογραφία. Η δίωξη αφορά την παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας από πρόσωπο που του εμπιστεύτηκαν ανήλικη για να την φυλάει και δεν είχε συμπληρώσει το 12ο έτος ηλικίας.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία και με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Μέχρι τότε κρατείται.

Συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του ΑΤ Σκιάθου μετά από έρευνα παρουσία Εισαγγελέα Βόλου στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Στα ηλεκτρονικά μέσα που είχε στην κατοχή του, αλλά και στο κινητό του τηλέφωνο κατείχε υλικό από επώνυμες γυναίκες οι φωτογραφίες των οποίων ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο. Επίσης βρέθηκαν φωτογραφίες με γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους, από τις οποίες φέρεται να είχε ζητήσει και λάβει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις.

Από έλεγχο στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίσθηκαν φωτογραφίες και με ανήλικες, μεταξύ των οποίων και φωτογραφία κοριτσιού περίπου 8 ετών.

Ο 39χρονος ο οποίος συμβιώνει με διαζευγμένη γυναίκα με δύο ανήλικες κόρες ηλικίες 10 και 12χρόνων αντίστοιχα, τα ξημερώματα επέστρεψε στο σπίτι που διαμένουν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Η μητέρα των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της με εστίαση στα επίμαχα σημεία της ανήλικης και του ζήτησε εξηγήσεις. Δεν έλαβε όμως καμία απάντηση.

Το πρωί της Κυριακής η γυναίκα υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του. Όπως η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε η 10χρονη πριν λίγες ημέρες είχε πει στη μητέρα της ότι ο 39χρονος, ενώ η ίδια απουσίαζε, την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του και κοιμήθηκαν μαζί.

Η γυναίκα ζήτησε την ποινική δίωξη του Υποπυραγού και Υποδιοικητή του ΠΣ στο Αεροδρόμιο Σκιάθου.

Από τη Αρχηγείο του ΠΣ τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα ο Υποπυραγός, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες πρόκειται να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διατάξεις.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση