Πήραν θέση Σαρακιώτης και Τομεάρχες Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ για τον εκτροχιασμό του τραίνου στην Τιθορέα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 16:58 Πήραν θέση Σαρακιώτης και Τομεάρχες Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ για τον εκτροχιασμό του τραίνου στην Τιθορέα

Κοινή δήλωση από τον Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκο Παππά, τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Χρήστο Γιαννούλη και τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Έρευνας και Τεχνολογίας και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη για τον εκτροχιασμό τρένου στη Φθιώτιδα.

«Ο νέος εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας, έξω από την Τιθορέα αυτή τη φορά, επιβεβαιώνει αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Ότι ο σιδηρόδρομος έχει καταρρεύσει με ευθύνη των κυρίων Μητσοτάκη και Καραμανλή.

200 επιβάτες, που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους, έγιναν σήμερα μάρτυρες αλλά και θύματα της τριετούς πολιτικής αποδιοργάνωσης και καταστροφής. Δεν είναι οι πρώτοι. Δυστυχώς, δεν θα είναι και οι τελευταίοι.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο Ο.Σ.Ε., εκτός από μια συγγνώμη, οφείλουν και εξηγήσεις για τη νέα αστοχία στα «κλειδιά» και για το αν λειτούργησε η τηλεδιοίκηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση