Επικίνδυνη πυρκαγιά στο δρόμο Λαμίας - Ροδίτσας (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 13:25 Επικίνδυνη πυρκαγιά στο δρόμο Λαμίας - Ροδίτσας (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Πολλά πυροσβεστικά οχήματα και υδροφόρα του Δήμου στο σημείο για την κατάσβεσή της…

Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας για πυρκαγιά σε ξερά χόρτα στο δρόμο Λαμίας - Ροδίτσας, πλησίον του «Κενταύρου» στον ποταμό Ξηριά.

Δείτε βίντεο:

Η πυρκαγιά ξεκίνησε στις 12:30’ το μεσημέρι του Σαββάτου (6/8) από άγνωστη αιτία και βρήκε πρόσφορο έδαφος να κάψει ξερά χόρτα και πουρνάρια που βρίσκονταν κοντά σε συνεργείο της περιοχής.

Δείτε βίντεο με τις προσπάθειες των πυροσβεστών:

Επειδή επρόκειτο για κατοικημένη περιοχή, στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα αρχικά τρία οχήματα, αλλά και υδροφόρα του δήμου Λαμιέων για την υποστήριξη τους με νερό.

Η πυρκαγιά ξέπασε ανάμεσα σε πυλώνες υψηλής τάσης και κολόνες μέσης τάσης και έπρεπε η κατάσβεση να γίνει με μεγάλη προσοχή.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κώστα Ξεφλούδα.

Δείτε φωτογραφίες από την επικίνδυνη πυρκαγιά κοντά στον "Κένταυρο":

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση