Δελφίνια παίζουν και κάνουν φιγούρες δίπλα σε κολυμβητές στα Άσπρα Σπίτια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 14:34 Δελφίνια παίζουν και κάνουν φιγούρες δίπλα σε κολυμβητές στα Άσπρα Σπίτια

Μπροστά σε ένα μοναδικό θέαμα βρέθηκαν δεκάδες παραθεριστές που έτυχε να κάνουν το μπάνιο του στην παραλία των Άσπρων Σπιτιών, όταν δελφίνια άρχισαν να «χορεύουν» χωρίς να ενοχλούνται από την παρουσία των ανθρώπων.

Βίντεο που ανέβασε χρήστης του διαδικτύου στο Facebook δείχνει ένα κοπάδι δελφινιών να κολυμπά και να κάνει φιγούρες στη θάλασσα των Άσπρων Σπιτιών - Αντίκυρας, χωρίς να ενοχλούνται από την ανθρώπινη παρουσία.

Μικροί και μεγάλοι παρακολουθούν με θαυμασμό το παιχνίδι των δελφινιών. Στο βίντεο διακρίνεται και ένας κολυμβητής να κατευθύνεται προς το μέρος των δελφινιών.

Βίντεο: Facebook – George Sivas

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση