Απελευθέρωση λαγών για εμπλουτισμό βιοτόπων από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 15:35 Απελευθέρωση λαγών για εμπλουτισμό βιοτόπων από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λαμίας

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας συνεχίζει τις φιλοθηραματικές του δράσεις, αυτή τη φορά με απελευθέρωση λαγών στην περιοχή αρμοδιότητάς του και σε θέσεις όπου έχουν λάβει χώρα επιπλέον δράσεις βελτίωσης βιοτόπων, όπως υδρομαστεύσεις και σπορές.

Τα μέλη του Δ.Σ. παρέλαβαν γενετικά πιστοποιημένους και υγιείς λαγούς τους οποίους στη συνέχεια απελευθέρωσαν βάσει των προβλεπόμενων νομίμων διαδικασιών.

Επίσης τις επόμενες ημέρες ο Σύλλογος θα παραλάβει ορεινές πέρδικες από το εκτροφείο Καρπενησίου, όπως προβλέπει η εγκεκριμένη μελέτη που εκπονήθηκε από τον Σύλλογο σε συνεργασία με την οικεία Ομοσπονδία.

Τα πουλιά θα φιλοξενηθούν στον κλωβό εξοικείωσης που διατηρεί ο Σύλλογος στη Ροδωνιά Υπάτης έως ότου κριθούν κατάλληλα προς απελευθέρωση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση