Οι άνεμοι παρέσυραν φουσκωτό σκάφος - Περιπέτεια για τρία άτομα στο στενό Καφηρέα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 13:54 Οι άνεμοι παρέσυραν φουσκωτό σκάφος - Περιπέτεια για τρία άτομα στο στενό Καφηρέα

Εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή…

Συναγερμός για πνευστή λέμβο που αγνοούνταν με τρεις Έλληνες επιβάτες, δύο 65χρονους και μία 59χρονη, σήμανε το πρωί της Τρίτης (9/8) στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Το σκάφος χάθηκε στην θαλάσσια περιοχή του Στενού Καφηρέα και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από περιπολικό όχημα του Λιμενικού και το ιδιωτικό σκάφος ''ΓΕΡΑΙΣΤΟΣ ΙΙ''. Το τελευταίο εντόπισε το φουσκωτό σε βραχώδη περιοχή της ν. Μανδήλου Εύβοιας.

Οι τρεις επιβάτες του περισυνελέγησαν από το ιδιωτικό σκάφος και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στην ξηρά, όπου δήλωσαν καλά στην υγεία τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση