Ευχαριστήριο για την κλινική Covid του Νοσοκομείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 09:47 Ευχαριστήριο για την κλινική Covid του Νοσοκομείου Λαμίας

«Επί ένα τετράμηνο νοσηλεύτηκε ο πατέρας μου Μπουρογιάννης Θεόδωρος στο Νοσοκομείο Λαμίας και δόξα τω Θεώ εξήλθε νικητής και υγιής.

Αυτό οφείλεται κυρίως στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού. Οι άνθρωποι αυτοί μέσα σε ένα διαλυμένο κυριολεκτικά νοσοκομείο, δίνουν τα πάντα και πέρα από τη ζωή τους.

Αξίζουν συγχαρητήρια. Θα ήταν παράλειψή μου - ίσως και αχαριστία αν δεν τους ευχαριστούσα δημόσια. Αναφέρομαι ονομαστικά στο νοσηλευτικό προσωπικό της πνευμονολογικής κλινικής και της κλινικής COVID: στους γιατρούς:

 Δ/ντή κ.Κατσαρέλη Γεώργιο, την κ.Χριστοδούλου Μαρϊα και τον κ.Καυχίτσα Κων/νο.

 Στούς προϊσταμένους νοσηλευτές: κ. Κουκούλη Κων/να και κ. Μωύσογλου Ιωάννη.

 Επίσης σε όλες τις νοσηλεύτριες της κλινικής για την άψογη συμπεριφορά και εξυπηρέτηση. Είστε όλοιαξιέπαινοι!!! Ο Θεός να σας χαρίζει υγεία και μακροημέρευση».

Μπουρογιάννης Γεώργιος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση