Έφερνε στη Λαμία μπύρες και μετανάστες!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 09:02 Έφερνε στη Λαμία μπύρες και μετανάστες! (φωτογραφία αρχείου)

Η παρατηρητικότητα ενός υπαλλήλου ασφάλειας της Βολιώτικης εταιρείας «Κένταυρος Security Services», είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν μετανάστες που ήταν κρυμμένοι σε φορτηγό που μετέφερε διάφορα προϊόντα στην εταιρεία «Αθηναϊκή Ζυθοποιία» στη Λαμία.

Το φορτηγό ξεκίνησε το ταξίδι του για τη Λαμία μεταφέροντας διάφορα υλικά. Στάθμευσε στο εργοστάσιο για να ξεφορτώσει. Ο υπάλληλος της «Κένταυρος Security Services» παρατήρησε κίνηση στο κάτω μέρος του φορτηγού, εκεί όπου βρίσκεται το σασί. Όταν πλησίασε και συνειδητοποίησε τι συμβαίνει δεν πίστευε αυτό που έβλεπε: Δύο ανθρώπους να προσπαθούν να κρυφτούν για να μη γίνουν αντιληπτοί.

Όπως διαπίστωσε λίγο αργότερα επρόκειτο για Αφγανούς μετανάστες τους οποίους ο βούλγαρος οδηγός μετέφερε με το φορτηγό. Αμέσως ενημέρωσε την εταιρεία και τις αρχές οι οποίες επελήφθησαν του συμβάντος συγχαίροντας παράλληλα τον υπάλληλο της «Κένταυρος Security Services» για την παρατηρητικότητα και την αποτελεσματική του παρέμβαση.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση