Καμένα Βούρλα: Ψαράδες τη βρήκαν νεκρή να επιπλέει στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 16:25 Καμένα Βούρλα: Ψαράδες τη βρήκαν νεκρή να επιπλέει στη θάλασσα

Οι διακοπές κατέληξαν σε τραγωδία …

Μια ηλικιωμένη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της βρήκαν το απόγευμα της Τρίτης (16/8) οι επιβάτες ενός πλοιαρίου στη θαλάσσια περιοχή έμπροσθεν του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Καμένων Βούρλων.

Με τη βοήθεια των ανθρώπων του σκάφους και του καταφυγίου, ανασύρθηκε στο Λιμανάκι προκειμένου να την παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ αρχικά έκαναν προσπάθειες ανάνηψης με αρνητικά αποτελέσματα . Διακομίσθηκε στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για 74χρονη γυναίκα που είχε κινητικά προβλήματα  και παραθέριζε μόνη της στην περιοχή, με καταγωγή από την Καρδίτσα.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας, που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση