Άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο έξω από τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 08:14 Άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο έξω από τη Λαμία

Δεν πρόλαβαν να τον πάνε στο νοσοκομείο...

Το τραγικό συμβάν συνέβη το πρωί της Τετάρτης με έναν άνδρα που είχε πάει διακοπές στο χωριό του να αφήνει την τελευταία του πνοή στο δρόμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport o άτυχος άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, έκανε διακοπές σε ένα από τα χωριά της Φωκίδας, πιθανότατα στην Καλοσκοπή και το πρωί αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Με ιδιωτικό αυτοκίνητο συγγενείς ή φίλοι τον πήραν για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησαν και ασθενοφόρο.

Δυστυχώς όμως κατεβαίνοντας τις στροφές του Μπράλου, όταν έφτασαν στο ύψος του πρατηρίου Χαλβαντζής η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Εκεί έφτασαν και διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι προσπάθησαν να τον επαναφέρουν χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού όλα δείχνουν ότι τον πρόδωσε η καρδιά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση