Λαμία: «Έσβησε» το γλυκό χαμόγελο της Μαρίας - Σήμερα η κηδεία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 09:10 Λαμία: «Έσβησε» το γλυκό χαμόγελο της Μαρίας - Σήμερα η κηδεία

Θλίψη στη Λαμία για την απώλεια της 47χρονης Μηχανικού Μαρίας Λεπίδα - Σήμερα Παρασκευή η κηδεία της στη Μητρόπολη Λαμίας.

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή αργά το βράδυ της Τετάρτης. Η Αρχιτέκτων - Μηχανικός Μαρία Λεπίδα δεν είναι πια μαζί μας. «Έφυγε» σε ηλικία 47 ετών, μετά από γενναία μάχη που έδωσε για πολύ καιρό, αντιμετωπίζοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε, με αξιοπρέπεια και αυταπάρνηση.

Όλοι όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν σπάνιο και μοναδικό άνθρωπο σε χαρακτήρα και σε ήθος, ενώ ως Αρχιτέκτων - Μηχανικός είχε καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των συναδέλφων της και των συνεργατών της.

Σήμερα η κηδεία

Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή (19/08/2022) στις 11:00' το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας στην πλατεία Ελευθερίας.

Θερμά συλλυπητήρια από το LamiaReport στο σύζυγό της Ευάγγελο Κατσαούνο, καθηγητή πληροφορικής και στους οικείους της.

Ποια ήταν η Μαρία Λεπίδα

Γεννήθηκε το 1975 και κατοικούσε μόνιμα στη Λαμία. Ήταν κόρη της Καίτης Κόρκου οδοντιάτρου και του Παναγιώτη Λεπίδα ορκωτού ελεγκτή, παντρεμένη με τον Βαγγέλη Κατσαούνο καθηγητή πληροφορικής. 

Σπούδασε Αρχιτέκτων - Μηχανικός στο πολυτεχνείο της Βενετίας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην «Διαχείριση Τεχνικών Έργων» του ΕΑΠ και στην «Πληροφορική» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας .

Ως ελεύθερος επαγγελματίας Αρχιτέκτων - Μηχανικός άσκησε το επάγγελμά της, από το 2002 μέχρι το 2007 και μετά για ένα χρόνο εργάστηκε ως ειδικός τεχνικός σύμβουλος στη Νομαρχία Φθιώτιδας. 

Στη συνέχεια διορίστηκε μέσω ΑΣΕΠ και εργάστηκε σε υπεύθυνες θέσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Πολεοδομίας στο Δήμο Καρπενησίου. 

Από το 2012 μέχρι το 2016 εργάστηκε στο Δήμο Λαμιέων και συγκεκριμένα στη ΔΕΥΑΛ.

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας του Νομού Φθιώτιδας, ενώ στις προηγούμενες Περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση