Καμένα Βούρλα: Γύρισε από το μπάνιο και δεν πίστευε στην τύχη του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 09:07 Καμένα Βούρλα: Γύρισε από το μπάνιο και δεν πίστευε στην τύχη του

Έσπασαν το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου και άρπαξαν χρήματα, κάρτες και φωτογραφική μηχανή.

Ακόμα ένα χτύπημα σε αυτοκίνητο στην παραλία του Ασπρονερίου το απόγευμα της Πέμπτης (18/8) και σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν και το μοναδικό.

Ο "τυχερός" λουόμενος το είχε αφήσει στο δρόμο πάνω από την παραλία και πήγε με την οικογένειά του για μπάνιο.

Όταν επέστρεψε βρήκε το πίσω παρμπρίζ διαλυμένο, όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες του LamiaReport.

Οι διαρρήκτες είχαν πάρει από το τσαντάκι 300€, τις κάρτες και άλλα προσωπικά έγγραφα του οδηγού, ενώ έκλεψαν και μια ακριβή φωτογραφική μηχανή Canon μαζί με τους φακούς της.

Μην βιαστείτε να πείτε "καλά να πάθει" που τα άφησε στο αυτοκίνητο, γιατί σε επικοινωνία που είχαμε με τον ιδιοκτήτη του οχήματος, μας διαβεβαίωσε ότι τόσο το τσαντάκι όσο και η μηχανή δεν ήταν σε κοινή θέα, για να μπορέσουν να τα δουν οι επίδοξοι κλέφτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από άλλους λουόμενους οι διαρρήκτες "χτύπησαν" ακόμη δύο αυτοκίνητα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι αφαίρεσαν από αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση