Ακυβέρνητο σκάφος λόγω μηχανικής βλάβης έξω από τη Σκιάθο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 10:16 Ακυβέρνητο σκάφος λόγω μηχανικής βλάβης έξω από τη Σκιάθο

Θάνατος γυναίκας στα Λαλάρια…

Για περιστατικό ακυβερνησίας του σκάφους αναψυχής, «BLACΚ SUGAR» σημαίας Μάλτας, λόγω μηχανικής βλάβης, με επτά (07) ημεδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή 1 ν.μ. έξω από το λιμάνι της Σκιάθου, ενημερώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (21/8) η Λιμενική Αρχή του νησιού.

Στο σημείο έσπευσε το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ”, προς παροχή συνδρομής και στη συνέχεια το “BLACK SUGAR” ρυμουλκήθηκε στην λιμενολεκάνη Σκιάθου, όπου αγκυροβόλησε με ασφάλεια και τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Από τη Λιμενική Αρχή Σκιάθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Α/Ψ σκάφους, μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Πλήρωσε με τη ζωή της το μπάνιο στα Λαλάρια

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες της Κυριακής (21/8), από τη θαλάσσια περιοχή της φημισμένης παραλίας Λαλάρια στη νησίδα Τσουγκριά Σκιάθου, 77χρονη αλλοδαπή.

Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε στην ακτή από λουόμενους της παραλίας, όπου έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από ναυαγοσώστη. Αρχικά, η γυναίκα μεταφέρθηκε στον λιμένα Σκιάθου και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Σκιάθου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση