Λαμία: Τροχαίο στη διασταύρωση Σανατορίου - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 08:18 Λαμία: Τροχαίο στη διασταύρωση Σανατορίου - Δείτε εικόνες

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε τετραμελής οικογένεια - Η μητέρα και τα δύο κορίτσια διακομίστηκαν στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας - Ευτυχώς δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.

Το τροχαίο έγινε στις 7:40΄ το απόγευμα την ώρα που είχαν ανοίξει οι ουρανοί στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Το αυτοκίνητο με την τετραμελή οικογένεια κατέβαινε από Δομοκό προς Λαμία. Την ίδια στιγμή από τη διασταύρωση Σανατορίου ένας οδηγός βγήκε από Λαμία και επιχείρησε να στρίψει προς Δομοκό.

Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του LamiaReport αρκετά δυνατή

.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν τραυματίστηκε κάποιος σοβαρά. Ωστόσο η μητέρα και τα δυο κορίτσια εμφανώς σοκαρισμένες από το τροχαίο διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους και για εξετάσεις στο ΓΝ Λαμίας.

Από το σημείο που έγινε το τροχαίο περνούσε μάλιστα και η 7ς ΕΜΑΚ, οι άνδρες της οποίας σταμάτησαν για να βοηθήσουν, χωρίς όμως να χρειαστεί κάποια παρέμβαση αφού δεν υπήρχε εγκλωβισμένος επιβάτης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας και της Άμεσης Δράσης έκαναν τη ρύθμιση της κυκλοφορίας κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες, από το τροχαίο στη διασταύρωση σανατορίου, πάνω από το νοσοκομείο Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση