Θλίψη στη Φθιώτιδα για το χαμό 49χρονου εκπαιδευτικού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 07:56 Θλίψη στη Φθιώτιδα για το χαμό 49χρονου εκπαιδευτικού

«Έφυγε ένας εξαιρετικός άνθρωπος…»

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 49χρονου εκπαιδευτικού από το Ζηλευτό Φθιώτιδας Βασίλη Φλώρου σε ηλικία 49 ετών.

Τις τελευταίες ημέρες κάποιο μικρόβιο του προκάλεσε βαριά λοίμωξη και αναγκάστηκε να εισαχθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Καθηγητής Πληροφορικής στο επάγγελμα, είχε αναπτύξει πλούσια εκπαιδευτική και κοινωνική δράση. Βασικό του στοιχείο η ευγένεια του που σε κέρδιζε από την πρώτη στιγμή, ενώ όλοι τον περιγράφουν ως ιδιαίτερα ενεργό και δραστήριο πολίτη που δε σταματούσε ποτέ, ξεπερνώντας και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Παρά το γεγονός ότι δούλευε στην Αθήνα, περνούσε πολύ καιρό στον τόπο καταγωγής του στο Ζηλευτό, όπου έκανε και τις διακοπές του. Για αυτό και οι κάτοικοι του χωριού είναι συγκλονισμένοι μην μπορώντας να πιστέψουν ότι "έφυγε" ο Βασίλης. «Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που νοιαζόταν για όλον τον κόσμο», λένε οι συγχωριανοί του.

Στο αγαπημένο του χωριό θα γίνει και η κηδεία του την Τετάρτη (24/08/2022) στις 2:00' το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίων Κων/νου και Ελένης.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση