Καλά νέα για το κοριτσάκι που έγινε επείγουσα διακομιδή στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 08:20 Καλά νέα για το κοριτσάκι που έγινε επείγουσα διακομιδή στο Νοσοκομείο Λαμίας

Αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέχρι την Παρασκευή από το «Αγία Σοφία» όπου νοσηλεύτηκε τελικά για παρακολούθηση…

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του μικρού κοριτσιού που το μεσημέρι της Τρίτης (23/8), έπεσε από τα σκαλιά του σπιτιού του σε χωριό του Δήμου Μακρακώμης, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να χάσει προσωρινά τις αισθήσεις του.

Αφού πέρασαν 24 ώρες από το ατύχημα, το 5χρονο κοριτσάκι δείχνει να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Οι εξετάσεις στο Γ.Ν. Λαμίας είχαν δείξει ότι είχε χτυπήσει στην σπλήνα και για αυτό διακομίστηκε για παρακολούθηση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα.

Εκεί τελικά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν έχει πειραχτεί το συγκεκριμένο όργανο και ότι πρέπει να φορέσει μόνο κολάρο για τη στήριξη του αυχένα. Την Παρασκευή μάλιστα όλα δείχνουν ότι θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο.

Λίγες ώρες νωρίτερα θυμίζουμε ότι είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για την επείγουσα διακομιδή του από το Κέντρο Υγείας Μακρακώμης στο Νοσοκομείο Λαμίας. ΕΚΑΒ και Αστυνομία συνεργάστηκαν άψογα, με αποτέλεσμα η διαδρομή να γίνει στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Αστυνομικοί από το ΑΤ Σπερχειάδας και την Άμεση Δράση, άνοιξαν το δρόμο στο ασθενοφόρο στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου, αλλά και στον Περιφερειακό του Προφήτη Ηλία και έτσι στις 14:25’ το μεσημέρι, η 5χρονη είχε παραληφθεί στα Επείγοντα του Γ.Ν. Λαμίας.

Δείτε βίντεο με τη διακομιδή του μικρού παιδιού:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση