Λαμία: Ορκίστηκαν οι νέοι Ιατροδικαστές

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 06:10 Λαμία: Ορκίστηκαν οι νέοι Ιατροδικαστές

Κανονικά λειτούργησε αυτή την εβδομάδα η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας, έχοντας μάλιστα τρεις Ιατροδικαστές, καθώς ορκίστηκαν την περασμένη Δευτέρα (22/8) οι δύο νεοδιορισμένοι με την προκήρυξη 31715/06-08-2021 (ΑΣΕΠ 45) του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η είδηση του διορισμού τους σκόρπισε αισιοδοξία, ότι επιτέλους θα σταματήσουν προβλήματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία της υπηρεσίας, μιας υπηρεσίας που διαχειρίζεται ανθρώπινα δράματα και μάλιστα σε επίπεδο τεσσάρων νομών.

Ελπίζουμε πραγματικά από δω και στο εξής να εξασφαλιστεί η αδιάλειπτη λειτουργία της εξυπηρετώντας τις ανάγκες των αστυνομικών και δικαστικών αρχών δικαιοδοσίας Εφετείου Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση