Ζητείται Λογοθεραπευτής-τρια στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 08:55 Ζητείται Λογοθεραπευτής-τρια στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Φθιώτιδας

Ζητείται Λογοθεραπευτής-τρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για πλήρη απασχόληση, στον «Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ νομού Φθιώτιδας» στη Λαμία.

Αποστολή βιογραφικών:

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λ. Ειρήνης 11Α, Λαμία, ΤΚ 35132

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Φθιώτιδας
Λ. ΕΙΡΗΝΗΣ 11Α ΠΑΓΚΡΑΤΙ / 351 32 ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ : 22310 – 66623 / FAX: 22310 – 67709

website: www.amea-lamia.gr , Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση