Αναζητούν τους δράστες που πυροβόλησαν τα μικρά παιδιά στη Θήβα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 14:34 Αναζητούν τους δράστες που πυροβόλησαν τα μικρά παιδιά στη Θήβα

Πολύ συχνά ξεσπούν επεισόδια μεταξύ των Ρομά, καταγγέλλουν οι κάτοικοι…

Άφαντοι παραμένουν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην πλατεία Συνοικισμού Θηβών, όπου τραυματίστηκαν δύο μικρά παιδιά ηλικίας 7 και 5 ετών από πυροβολισμούς!

Τα παιδιά ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι αντίστοιχα, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Θηβών, από όπου ενημερώθηκε και η αστυνομία για το συμβάν.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που χειρίζεται η Ασφάλεια Θηβών, πρόκειται για καυγά μεταξύ οικογενειών Ρομά, ο οποίος εξελίχθηκε σε άγρια συμπλοκή κατά την οποία βγήκαν όπλα. Τα παιδάκια φυσικά δεν είχαν σχέση με το επεισόδιο, έτυχε όμως να παίζουν αμέριμνα στην πλατεία και έφαγαν αδέσποτα σκάγια!

Οι αστυνομικοί από τις καταθέσεις έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες τους οποίους και αναζητούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Τα δύο παιδιά νοσηλεύτηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Θηβών, από όπου το αγοράκι πήρε άμεσα εξιτήριο, καθώς παρουσιάζει μόνο εκδορές, ενώ το κοριτσάκι, χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου χειρουργήθηκε για την αφαίρεση των θραυσμάτων και νοσηλεύεται κατά πληροφορίες εκτός κινδύνου στη ΜΕΘ.

Ανάλογα περιστατικά οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι συμβαίνουν πολύ συχνά σε οικισμούς όπου κατοικούν Ρομά και ήταν θέμα χρόνου - όπως λένε - να συμβεί σοβαρό ατύχημα και μάλιστα αυτή τη φορά με θύματα μικρά παιδιά…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση