ΔΠΕ Φθιώτιδας: Προσωρινοί Διευθυντές Σχολικών Μονάδων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 16:09 ΔΠΕ Φθιώτιδας: Προσωρινοί Διευθυντές Σχολικών Μονάδων

Ανακοινώθηκαν από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Φθιώτιδας, τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα καλύψουν προσωρινά τις κενές και κενούμενες θέσεις Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων, καθώς και η ανάθεση σε Υποδιευθυντές άσκηση καθηκόντων Διευθυντών έως την ανάληψη νέων στελεχών.

Η Απόφαση έχει ως εξής:

Ανάθεση προσωρινής άσκησης καθηκόντων Αναπληρωτών Διευθυντών Σχολικών Μονάδων σε εκπαιδευτικούς της ΔΙΠΕ Φθιώτιδας και τη χορήγηση του επιδόματος θέσης ευθύνης, έως την ανάληψη νέων στελεχών και όχι πέραν της λήξης του διδακτικού έτους 2022-2023, ως εξής:

1. Δ.Σ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ - ΤΣΩΛΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70

2. Δ.Σ. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΘΑΝΑΣΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΕ70

3. 5ο Δ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ - ΚΑΣΚΟΥ ΑΝΝΑ

Ανάθεση, στους παρακάτω υποδιευθυντές, προσωρινής άσκησης καθηκόντων Διευθυντών σε σχολικές Μονάδες της ΔΠΕ Φθιώτιδας και τη χορήγηση του επιδόματος θέσης ευθύνης, έως την ανάληψη νέων στελεχών ως εξής:

1. 20ο Δ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ - ΣΠΗΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ70

2. 21ο Δ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ - ΛΕΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ70

Ημερομηνία ορισμού είναι η 1η Σεπτέμβρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση