Φθάνει στη Λάρισα η σορός της 19χρονης Θάλειας τις επόμενες ώρες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 16:14 Φθάνει στη Λάρισα η σορός της 19χρονης Θάλειας τις επόμενες ώρες

Με τα αισθήματα της βαθιάς οδύνης και της απέραντης θλίψης να κυριαρχούν στη Λάρισα, τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει στην πόλη η σορός της 19χρονης ναυτικής δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του larissanet.gr, το στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 – το οποίο θα μεταφέρει την σορό, όπως και τους γονείς της Θάλειας από την Ιταλία – θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης περί τις 6.00 μ.μ. Εφόσον δεν υπάρξουν αλλαγές τις τελευταίας στιγμής η αναχώρηση από τη Νάπολη της Ιταλίας προσδιορίζεται περίπου στις 4.00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Στη συνέχεια και κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας η σορός θα μεταφερθεί στο πατρικό σπίτι, στη συνοικία Παπασταύρου.

Το τελευταίο «αντίο» στην Θάλεια Κορδαμπάλου θα πουν αύριο Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στη 1 το μεσημέρι η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και η τοπική κοινωνία με την κηδεία να τελείται στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Στην πόλη θα φτάσουν ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας, όπως επίσης και συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας από τη Σχολή. Παράλληλα, στις τελετές θα αποδοθούν οι προβλεπόμενες τιμές από στρατιωτικά αγήματα.

Νεκροψία – νεκροτομή

Σε ότι αφορά τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής, η διαδικασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης. Πλέον, οι ελληνικές Αρχές θα ενημερωθούν επισήμως με τα μεταφρασμένα έγγραφα που θα φτάσουν τις επόμενες ημέρες από την Ιταλία.

Γ.Α.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση