Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας τα PCR των Κέντρων Υγείας Φθιώτιδας για την covid-19

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 11:37 Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας τα PCR των Κέντρων Υγείας Φθιώτιδας για την covid-19

Τη σύναψη σύμβασης με το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τη διενέργεια εξετάσεων ύποπτων κρουσμάτων λοίμωξης από τον ιό SARS – CoV- 2 και την κάλυψη των αναγκών των Κέντρων Υγείας του Νομού Φθιώτιδας, αποφάσισε η 5η ΥΠΕ.

Για τουλάχιστον μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2022, όσο είναι σε ισχύ ο σχετικός νόμος στο πλαίσιο της αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού, το παραπάνω εργαστήριο θα εξετάζει τα ύποπτα δείγματα από τα Κέντρα Υγείας, Λαμίας, Αταλάντης, Δομοκού, Αμφίκλειας, Καμένων Βούρλων και Στυλίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση