Εννέα θέσεις εποχικού προσωπικού στην ΠΕ Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 13:08 Εννέα θέσεις εποχικού προσωπικού στην ΠΕ Ευρυτανίας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της, ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.

Οι θέσεις είναι:

ΔΕ Οδηγών - Δύο (2)

ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου - Δύο (2)

 ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού - Πέντε (5)

Η διάρκεια της είναι από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού (Τμήμα Διοίκησης, Προσωπικού και Μισθοδοσίας) της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, Γεωργίου Καραϊσκάκη 1, Καρπενήσι Τ.Κ. 36100 (Πληροφορίες: 2237350718, 2237350729).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 30-08-2022, (ημερομηνία ανάρτησης) έως και 05-09-2022.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση