Συνεδριάζει την προσεχή Τετάρτη στη Λαμία το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 17:48 Συνεδριάζει την προσεχή Τετάρτη στη Λαμία το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς

Εφτά τα θέματα στην ημερήσια διάταξη, ενώ θα γίνει και απολογισμός συμμετοχών σε εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού…

Για την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10:00’ το πρωί έχει προγραμματιστεί η πρώτη φθινοπωρινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την πρόσκληση του Προέδρου του Σπύρου Νικολάου.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων «Λάμπρου Παπαδήμα» (Αινιάνων 6-8, Λαμία), ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα και τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα εφτά (7):

Θέμα 1ο: Λήψη απόφασης για τη μεταβολή του τόπου διεξαγωγής της επόμενης (δια ζώσης ή με  μεικτό τρόπο) τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας,  οποτεδήποτε αυτή οριστεί.

Εισηγητής: κ. Σπυρίδων Νικολάου, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Θέμα 2ο: Έγκριση 8ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έτους  2022.

Εισηγητής: κ. Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Θέμα 3ο: Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τα Όργανα της Εταιρείας  “Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α” από το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας».

Εισηγητής:  κ. Ηλίας Σανίδας, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας

Θέμα 4ο: Ορισμός εκπροσώπων επιτροπής Πειθαρχικού Συμβουλίου Π.Δ.170/2003, για την επιβολή  διοικητικών κυρώσεων στα διοικητικά όργανα των φορέων παροχής συγκοινωνιακού έργου  και στους ιδιοκτήτες λεωφορείων.

Εισηγητής: κ. Ηλίας Σανίδας, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας

Θέμα 5ο: Έγκριση πρακτικού επιτροπής του άρθρου 8β του Ν 2323/1995 σχετικά με την  χορήγηση αδειών σε πλωτά μέσα που κινούνται σε φυσικές και τεχνητές λίμνες για  την άσκηση τουριστικών πλόων.

Εισηγητής: κ. Αριστείδης Τασιός, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας.

Θέμα 6ο: 6η τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022, της Περιφέρειας Στερεάς  Ελλάδας.

Εισηγητής: κ. Αριστείδης Τασιός, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας.

Θέμα 7ο: Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έως το B’ τρίμηνο έτους 2022.

Εισηγητής: κ. Αριστείδης Τασιός, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας.

Επίσης θα γίνει απολογισμός των συμμετοχών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στις Επιχειρηματικές  Εκθέσεις Εσωτερικού και Εξωτερικού σύμφωνα με το Πρόγραμμα έτους 2022- Α΄ εξάμηνο 2022  καθώς και σε λοιπές δράσεις επιχειρηματικότητας.

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο  YouTube.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση