ΠΑΣ Λαμία: Με φουλ επίθεση κόντρα στον Αστέρα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 08:02 ΠΑΣ Λαμία: Με φουλ επίθεση κόντρα στον Αστέρα

Ντεμπούτο στην 20αδα για Μαρμεντίνι, Μποάκιε και Ασκόφσκι. Στην αποστολή και ο Μπενίτεζ…

Με στόχο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της επαρχίας ,τον Αστέρα Τρίπολης, ο ΠΑΣ Λαμία, ολοκλήρωσε με προπόνηση στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος», την προετοιμασία του για το ματς της 3ης αγωνιστικής - 2ο εντός - που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 17:45’.

Για πρώτη φορά φέτος υπάρχει πληθώρα επιθετικών στα χέρια του Τζαινλούκα Φέστα, καθώς στην αποστολή είναι τόσο ο μέχρι πρότινος τραυματίας Μαρμεντίνι, αλλά και οι νεοαποκτηθέντες Μποάκιε και Ασκόφσκι. Ο σκοπιανός μάλιστα αν και έφτασε Λαμία μόλις πριν μερικές ημέρες μπήκε κανονικότατα στο πρόγραμμα.

Επίσης στην 20αδα επέστρεψε και ο Αργεντίνος Μπενίτεζ.

Οι συγκεκριμένες προσθήκες άφησαν εκτός πλάνων τους Μπάμπη, Τσούκαλο, Τζανετόπουλο, και Βασιλακάκη, με τους δύο πρώτους να έχουν παίξει ως αλλαγή στο τελευταίο ματς με τα Γιάννενα.

Εκτός εξακολουθούν να παραμένουν οι Καραμάνος, Ρόμανιτς και Γκέντσογλου.

Αναλυτικά η «κυανόλευκη» αποστολή:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδακης, Σαραμαντας, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι, Μποάκιε, Ασκόφσκι

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι, Άγγελος Αγγελάκης, Λάζαρος Δημητριάδης, Νικόλαος Σάββας και Κωνσταντίνος Κάτοικος (4ος Διαιτητής). VAR: Περράκης, Σαμοΐλης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση