Βλάβη σε τουριστικό σκάφος που μετέφερε 20 επιβάτες σε παραλία στη Σκιάθο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 13:59 Βλάβη σε τουριστικό σκάφος που μετέφερε 20 επιβάτες σε παραλία στη Σκιάθο

Επέστρεψαν με άλλο σκάφος οι τουρίστες…

Βλάβη στο επιβατηγό - τουριστικό σκάφος «ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ» σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά την αποβίβαση 20 τουριστών στην Παραλία Κάστρο της Σκιάθου.

Στη περιοχή μετέβη ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το σκάφος «ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ», το οποίο παρέλαβε τους επιβάτες από τη παραλία Κάστρο και τοςυ γύρισε στο λιμάνι της Σκιάθου.

Το “ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ” ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στον λιμένα Σκιάθου από έτερο σκάφος το «ΝΕΜΕΣΙΣ», με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Από το Λιμεναρχείο Σκιάθου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ”, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός και δε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση