Καμένα Βούρλα: Οριστική λύση σε σύνθετο πρόβλημα του αποχετευτικού δικτύου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 23:50 Καμένα Βούρλα: Οριστική λύση σε σύνθετο πρόβλημα του αποχετευτικού δικτύου

Πως αντιμετωπίστηκε η μη ροή λυμάτων…

Οριστική τεχνική λύση σε ένα σύνθετο πρόβλημα του αποχετευτικού δικτύου έδωσε το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 ο Δήμος Καμένων Βούρλων, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, συνδέοντας επιτυχώς και λειτουργικά, μέσω εγκάρσιας τομής στην Π.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, τους παράλληλους αγωγούς επί των οδών Βύρωνος και Ιπποκράτους στα Καμένα Βούρλα.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Δήμος καλούνταν να αντιμετωπίζει το πρόβλημα της μη ροής των λυμάτων κατά διαστήματα στο συγκεκριμένο σημείο με προσωρινό και κυρίως δαπανηρό τρόπο.

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του μεγάλου εν εξελίξει έργου της κατασκευής νέου κεντρικού αγωγού αποχέτευσης από την εργοληπτική εταιρεία «ΤΕΔΡΑ Α.Τ.Π.Ε.», η οποία με μεθοδικότητα, συστηματικότητα και σε απόλυτη συνεννόηση με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, καθώς και τους συνεργάτες του Δημάρχου, έφερε σε πέρας την τεχνική λύση του ανωτέρω προβλήματος πολύ νωρίτερα του προκαθορισμένου.

Τέλος, σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη ευρύτερη περιοχή, όπου έλαβαν χώρα οι παραπάνω εργασίες, ακολουθεί νέο σημαντικό έργο που αφορά στην κατασκευή νέου δικτύου αποχέτευσης και αρκετών νέων συνδέσεων, το οποίο θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση