Κολωνάκια παγίδες στην οδό Καραϊσκάκη - Χτύπησε ηλικιωμένος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 14:23 Κολωνάκια παγίδες στην οδό Καραϊσκάκη - Χτύπησε ηλικιωμένος

«Πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα…»

Λίγο πριν τις 09:30’ το πρωί στην οδό Καραϊσκάκη, λίγο πριν τη συμβολή με την οδό Καζούλη, ηλικιωμένος σκόνταψε στα κομμένα και παρατημένα κολωνάκια που υπάρχουν κατά μήκος της οδού, για να αποθαρρύνουν οδηγούς που έβρισκαν το στενότατο πεζοδρόμιο ως πάρκινγκ.

Ο ηλικιωμένος χτύπησε άσχημα στο κεφάλι και χρειάστηκε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Για τις πρώτες βοήθειες σταμάτησαν οι οδηγοί ενός ΙΧΕ και μιας μηχανής που ακολουθούσε, με τον τελευταίο οδηγό να μας στέλνει και τις φωτογραφίες με τη σημείωση για την επικινδυνότητα των κολωνακίων.

«Για όνομα του Θεού ο Δήμος πρέπει να φτιάξει το πεζοδρόμιο απομακρύνοντας αυτά τα κολωνάκια - παγίδες και αν πρέπει να υπάρξει πρόβλεψη για τους οδηγούς που παρκάρουν όπου να ναι, ας βάλει κάγκελα σε ικανό ύψος ώστε να φαίνονται», μας είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση