Δήμος Στυλίδας: Δημοπρατήθηκαν 7 έργα συνολικού προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 08:00 Δήμος Στυλίδας: Δημοπρατήθηκαν 7 έργα συνολικού προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ!

Επίσης αναμένεται η άμεση δημοπράτηση ακόμη τεσσάρων μεγάλων έργων που αφορούν στις υποδομές.

Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Στυλίδα είναι ότι ψηφίστηκε ομόφωνα τόσο η αναμόρφωση του προϋπολογισμού όσο και του τεχνικού προγράμματος, θέματα δηλαδή τα οποία προσδιορίζουν την στρατηγική και την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου.

Αν αναλογιστούμε ότι αυτό συμβαίνει σε μια χρονική περίοδο που πλέον χαρακτηρίζεται προεκλογική, αυτό δείχνει ότι κάτι καλό γίνεται στην Ανατολική Φθιώτιδα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο το τελευταίο διάστημα δημοπρατήθηκαν επτά (7) έργα συνολικού προϋπολογισμού περίπου πέντε (5) εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται η άμεση δημοπράτηση άλλων τεσσάρων (4) μεγάλων έργων υποδομών. Το γεγονός αυτό δείχνει τη μεθοδική δουλειά που γίνεται στο Δήμο Στυλίδας.

«Τα έργα ξεκινούν άμεσα και ο Δήμος Στυλίδας θα γίνει εργοτάξιο, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους, είτε δεν αρέσει....», τόνισε η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση