Λαμία: Έπιασε την πρώην γυναίκα του από τα μαλλιά και το λαιμό μπροστά στο παιδί τους
Αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε πράξη βίας και τα όσα καταγγέλλει η πρώην σύζυγος ο 45χρονος Λαμιώτης που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία.
Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας θα απολογηθεί 45χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη και για εξύβριση, σε βάρος της πρώην συζύγου του.
Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγέλλουσα έγινε το περασμένο Σάββατο (17/9) στο σπίτι του κατηγορούμενου, όπου η γυναίκα μετέβη προκειμένου να πάρει προσωπικά της αντικείμενα αφού έχουν χωρίσει.
Η ίδια ισχυρίζεται ότι είχε ειδοποιήσει σχετικά τον πρώην άνδρα της, ωστόσο όταν έφτασε εκεί περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι της επιτέθηκε βρίζοντάς την και πιάνοντας την από τα μαλλιά. Στη συνέχεια μάλιστα την έπιασε από το λαιμό για να την πνίξει. Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.
Κατέθεσε μάλιστα και ιατρικό σημείωμα από το Νοσοκομείο Λαμίας όπου μετέβη για εξετάσεις.
Από την άλλη ο 45χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας το ίδιο βράδυ στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ισχυρίζεται ότι δεν είχε ειδοποιηθεί από την πρώην σύζυγό του ότι θα μετέβαινε στο σπίτι του και ξαφνιάστηκε όταν την είδε να μετακινεί τα έπιπλα.
Μάλιστα αναφέρει ότι τον εξύβρισε προκαλώντας τον, ωστόσο αν και κινήθηκε να την πιάσει από το λαιμό, συγκρατήθηκε και την άφησε να μαζεύει τα πράγματά της.
Η υπόθεση αναβλήθηκε για την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε άρθηκε η κράτηση του 45χρονου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λαμία: Κλοπιμαία σκορπισμένα στο κέντρο της πόλης (ΦΩΤΟ)
Βρέθηκε κουτί με κοσμήματα και ρολόγια στο Δημοτικό Θέατρο, αλλά κάποιος φρόντισε να το εξαφανίσει βιαστικά…
Στο ειδικό δικαστήριο ο Χρήστος Τριαντόπουλος για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση των Τεμπών
Μαζί με τον Χρήστο Τριαντόπουλο θα παραπεμφθούν και άλλα άτομα, τα ονόματα των οποίων θα γίνουν γνωστά εντός της ημέρας.
Ξεκινούν οι αιτήσεις για 75 προσλήψεις στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ
Από σήμερα Τρίτη και μέχρι την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου…
Το «Ευχαριστώ» του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας προς τον Xρήστο Σταϊκούρα για τον εργαστηριακό εξοπλισμό
Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα...
Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: 42χρονη δασκάλα πέθανε μια μέρα μετά τον γάμο της αδερφής της
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπαιδευτικός από τη Χαλκίδα έδινε για χρόνια τη δική της μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας.