Έριξαν στα σκουπίδια έξι κουτάβια - Σώθηκε το ένα - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 08:18 Έριξαν στα σκουπίδια έξι κουτάβια - Σώθηκε το ένα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο δολοφόνος τα έβαλε σε ένα σακί, το έδεσε σφιχτά και το πέταξε στα σκουπίδια.

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή του Πυργετού ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ Στέφανος Πιάζας όταν άκουσε ένα γαύγισμα από έναν κάδο απορριμμάτων.

Σκύβοντας να δει τι ακριβώς συμβαίνει, διαπίστωσε αμυδρά κίνηση από ένα τσουβάλι που ήταν καλά κλεισμένο και δεμένο από πάνω.

Το πήρε, το άνοιξε και αποκαλύφτηκε ότι μέσα σε αυτό βρίσκονταν έξι κουταβάκια, τα πέντε εξ αυτών ήταν ήδη νεκρά, ενώ το ένα, που προκαλούσε και τον θόρυβο ,πάλευε για να παραμείνει στη ζωή.

Ο ίδιος μιλώντας στο LIVE NEWS, είπε:

«Κάθε μέρα περπατάμε με τη σύζυγο στην περιοχή που μένουμε και όπως περνούσαμε δίπλα από έναν κάδο ακούσαμε ένα γαύγισμα από σκυλάκι μικρό το οποίο ήταν μέσα στον κάδο μαζί με άλλα πέντε τα οποία ήταν σε πλαστική σακούλα, σε ένα τσουβάλι, δεμένο. Το ανοίξαμε και είδαμε το αποτρόπαιο έγκλημα που είχε κάνει ο κύριος. Έβαλε τα σκυλάκια μέσα ζωντανά, τα πέντε είχαν σκάσει από ασφυξία και το ένα, αυτό που μας ειδοποίησε δηλαδή, ήταν ζωντανό. Ανοίξαμε τη σακούλα και το ελευθερώσαμε. (…) Την είχε κλείσει καλά με κόμπο, είχε βάλει και σχοινί από πάνω να μην μπορούν να βγουν με τίποτα έξω τα κουταβάκια».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση