Λαμία: «Ακούει κανένας Εισαγγελέας....»;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 08:17 Λαμία: «Ακούει κανένας Εισαγγελέας....»;

Κινδυνεύει η ζωή ασθενούς συμπολίτη μας και η γραφειοκρατεία καλά κρατεί ....

Την αγανάκτησή του εκφράζει πλέον δημόσια ο γνωστός γιατρός Πνευμονολόγος Μανώλης Μάνος, αφού κινδυνεύει η ζωή ασθενούς και χορήγηση ειδικού φαρμάκου "κολλάει" στη γραφειοκρατεία, την ώρα που το Νοσοκομείο Λαμίας δεν έχει πλέον Πνευμονολογική Κλινική, αφού έχει κλείσει. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Μάνος ήταν Επιμελητής Α΄ στην Πνευμονολογική Κλινική του ΓΝ Λαμίας και Υπεύθυνος Βρογχολογικού Εργαστηρίου και Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος.

Στην ανάρτησή του ο Πνευμονολόγος Μανώλης Μάνος αναφέρει:

«ΕΚΦΡΑΖΩ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ.
ΕΣΤΕΙΛΑ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ" ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ, ΑΚΡΙΒΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ (ΟFEV) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΟΠΑΘΗ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΥΣΗ ΜΟΛΙΣ 50% ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥ. ΕΝΩ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΒΙΒΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑΣΗ :
Η αίτηση βρίσκεται σε κατάσταση «Απόρριψη Δ.Σ»
Ημ/νία Απόφασης Δ.Σ.: 21/09/2022
Σχόλια Ελέγχου Δ.Σ.: ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ . ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ '' Η ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ // Η έναρξη θεραπείας πρέπει να γίνεται σε Δημόσιο Νοσοκομείο ή Ιδιωτικό νοσηλευτήριο με πλήρως οργανωμένο Πνευμονολογικό τμήμα και ειδικά εργαστήρια ''
Η διαδικασία ελέγχου του αιτήματος έχει ολοκληρωθεί.
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ !!!!!!!!!
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΙ;
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;
ή ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΘΑ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΓΩΓΗ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ:
Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ...»
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση