Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 48χρονης Λαμιώτισσας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 17:45 Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 48χρονης Λαμιώτισσας

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση, με δύτες, βάρκες και drone στη λίμνη των Κρεμαστών…

Συνεχίζονται με ένταση οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό της 48χρονης που αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης (22/9) στην περιοχή της γέφυρας της Ταρτάνας στην δυτική Ευρυτανία.

Οι έρευνες των διασωστών επικεντρώνονται μέσα στην τεχνητή λίμνη, αφού φοβούνται ότι η 48χρονη, κάτοικος Καρπενησίου με καταγωγή από τη Λαμία, θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Το αυτοκίνητό της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, βρέθηκε στο σημείο της γέφυρας, μετά την κινητοποίηση των αρχών από τον σύζυγό της και την ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από εκεί.

Εντός του αυτοκινήτου, το οποίο ήταν κλειδωμένο, βρέθηκε το κινητό της και ένας χειρόγραφο σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Στις έρευνες συμμετέχουν εξειδικευμένες ομάδες από την 1η, 7η και 8η ΕΜΑΚ, καθώς έχουν επιστρατευτεί, δύτες, βάρκες ακόμη και drone, που σαρώνουν όλη την λίμνη, όσο διαρκεί το φως της ημέρας.

Δείτε βίντεο:

Μαζί τους εθελοντές διασώστες, από το Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας, τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγράφων, Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και άλλοι πολίτες που ψάχνουν περιμετρικά της λίμνης.

Η 48χρονη ήταν πολύ γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία που έχει αναστατωθεί από την είδηση της εξαφάνισής της. Είχε έντονη δραστηριότητα στα social media, με πολλούς ακολούθους και συνήθιζε να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που εξερευνούσε στην όμορφη Ευρυτανία.

Ωστόσο μόλις την περασμένη Δευτέρα (19/9) το ρεπορτάζ του LamiaReport καταγράφει ότι είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, καταγγέλλοντας ενδοοικογενειακή βία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση