Έκτακτη επιχορήγηση στους Δήμους Μακρακώμης και Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 19:26 Έκτακτη επιχορήγηση στους Δήμους Μακρακώμης και Αμφίκλειας - Ελάτειας

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, επιχορηγούνται Δήμοι της Χώρας, στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες, με συνολικό ποσό επιχορήγησης 4.380.000 ευρώ, με τη συμβολή του Υπουργείου Οικονομικών.

Ειδικότερα για τη Φθιώτιδα επιχορηγούνται:

Ο Δήμος Μακρακώμης με το ποσό των 220.000 ευρώ που αφορούν τις Δημοτικές Κοινότητες: Μ. Κάψη, Πτελέα, Δίκαστρο, Περιβόλι, Νικολίτσι, Κυριακοχώρι, Μάκρη, Μάρμαρα, Ν. Γιαννιτσού, Κλωνί, Καλλιθέα, Λευκάδα και Σπερχειάδα.

Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας με 200.000 ευρώ για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών στις Δημοτικές Κοινότητες, Ελάτεια και Ζέλι και με 60.000 ευρώ για το έργο: «Αποκατάσταση τοιχείου αντιστήριξης στην Κοινότητα Τιθρωνίου».

«Η Κυβέρνηση, λειτουργεί με σχέδιο και συνέπεια, εξοικονομώντας και διαθέτοντας πόρους που στοχεύουν στη στήριξη των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών», αναφέρει σε δήλωσή του ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση