Δείτε φωτογραφίες από το χθεσινό σφοδρό τροχαίο στην εθνική οδό Τρικάλων-Ιωαννίνων με εγκλωβισμό οδηγού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 19:04 Δείτε φωτογραφίες από το χθεσινό σφοδρό τροχαίο στην εθνική οδό Τρικάλων-Ιωαννίνων με εγκλωβισμό οδηγού

Ένα σφοδρό τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό οδηγού επαγγελματικού ΙΧ (αγροτικού) σημειώθηκε στις 16:15 περίπου στην εθνική οδό Τρικάλων – Ιωαννίνων, δύο χιλιόμετρα μετά το Μουργκάνι.

Ο 67χρονος οδηγός κατευθυνόταν προς Καλαμπάκα, και σε μία στροφή έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο χτύπησε στην πλαϊνή πλευρά νταλίκας που ανέβαινε και ακινητοποιήθηκε το πρανές το δρόμου.

Στο σημείο σύμφωνα με το TaMeteora.gr έφτασαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων και της Τροχαίας Τρικάλων, καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το πλήρωμα του οποίου φρόντισε για τον απεγκλωβισμό του οδηγού από την καμπίνα του οχήματος.

Στη συνέχεια ο 67χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για περαιτέρω εξετάσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση