Φθιώτιδα: Ο θάνατος τον βρήκε στο τιμόνι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 08:10 Φθιώτιδα: Ο θάνατος τον βρήκε στο τιμόνι

Επέστρεφε από ταξίδι και έχασε τη ζωή του, από παθολογικά αίτια σύμφωνα και με την αστυνομία, στην εθνική οδό…

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε 50χρονο που επέστρεφε από ταξίδι στην Αλβανία μέσω της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας το μεσημέρι της Τετάρτης (28/9).

Λίγο πριν τον κόμβο της Σκάλας Αταλάντης, ένιωσε αδιαθεσία και άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του. Μόλις που πρόλαβε να κάνει δεξιά το αυτοκίνητο στη ΛΕΑ στο 148ο χλμ.

Ο συνοδηγός και φίλος του, που ταξίδευαν μαζί, ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο και αστυνομία, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών ο άνθρωπος κατέληξε και ο θάνατός του πιστοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου μεταφέρθηκε.

Στο σημείο που έχασε ο 50χρονος τις αισθήσεις του, έφτασε και πλήρωμα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και αυτοκίνητο της Οδού προκειμένου να σημανθεί το όχημα, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το ΑΤ Λοκρών.

Όλα δείχνουν ότι ο θάνατος προήρθε από παθολογικά αίτια, ωστόσο όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις αιφνίδιου θανάτου, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση