Σφοδρή σύγκρουση δύο μικρών φορτηγών - Τρεις τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 16:15 Σφοδρή σύγκρουση δύο μικρών φορτηγών - Τρεις τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον ένα οδηγό…

Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων -ένα transit φορτηγάκι με ένα γερανοφόρο φορτηγό- με τρεις τραυματίες σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου στον κόμβο του περιφερειακού, κοντά στη Σχολή Αστυφυλάκων, στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net η σύγκρουση των οχημάτων σημειώθηκε λίγο πριν τις 2.30 το μεσημέρι με ασθενοφόρα, πυροσβεστική και τροχαία να σπεύδουν στο σημείο.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν προσπάθεια περίπου μισή ώρα για να απεγκλωβίσουν τον έναν οδηγό του φορτηγού (55 ετών) ο οποίος έχοντας τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καρδίτσας για τις πρώτες βοήθειες όπως νωρίτερα συνέβη και με τους δύο άλλους επιβαίνοντες στο έτερο όχημα (55χρονο και 32χρονο κατά τις πρώτες πληροφορίες) που ενεπλάκη στο ατύχημα.

Δείτε βίντεο:

Έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Καρδίτσας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση